![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/taftoon-1.jpg)
آرد تافتون و لواش
آردی است که از تمامی اندوسپرم و بخشی از پوسته تهیه می شود و دارای ویژگی های مذکور در استاندارد103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/macaroni-1.jpg)
آرد ماکارونی
آردی است که از اندوسپرم گندم سخت یا نیمه سخت تهیه شده و دارای ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/setare.jpg)
آرد ستاره
آردی است که از قسمت اعظم اندوسپرم و مقداری از پوسته تهیه می شود و دارای ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/nol.jpg)
آرد نول
آردی است که از اندوسپرم تهیه می شود ودارای ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/barbari.jpg)
آرد بربری
آردی است که از قسمت اعظم اندوسپرم ومقداری از پوسته تهیه می شود و دارای ویژگی مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
![](http://khabbaz-ard.ir/wp-content/uploads/2022/12/sangak-1.jpg)
آرد سنگک
آردی است که از تمامی اندوسپرم و بخشی از پوسته تهیه می شود و دارای ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.